WEDSTRIJD EGR Zonhoven - Krijnen Keukens Malle  0 - 2  (0-1)

DATUM 02-02-2007  22:00

DOELPUNTEN 10 min 0-1 Bryan Pereira, 22 min 0-2 Paul Naalden

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Raf Govers, Paul Naalden, Bart Michiels, Roy Michiels (kapitein), Mo El Morabet, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Ali Houri, Bryan Pereira, Bjorn Seuntjens, Gregory Vermeulen

Wedstrijdverslag:

Krijnen Keukens Malle heeft een zuinige maar dik verdiende zege geboekt op EGR Zonhoven, temeer omdat het niet alleen tegen een vrij stugge tegenstrever moest aantreden maar ook tegen een zeer partijdige, Limburgse leiding. Krijnen Keukens Malle opteerde voor een zeer tactische aanpak waarbij vanuit een strakke organisatie werd gespeeld. Dit resulteerde in een duidelijk veldoverwicht dat in de 10de minuut werd beloond met een doelpunt van Antilliaanse Nederlander Bryan Pereira. De thuisploeg kreeg slechts enkele halve kansjes en stuitte daarbij op een alerte doelman Birger Maes van Krijnen Keukens. 0-1 was ook de ruststand. Na rust aanvankelijk hetzelfde spelbeeld met Malle dat de volledige controle over de wedstrijd behield. In de 22ste minuut werd dit overwicht nogmaals bevestigd met een doelpunt, dit keer van de steeds solide spelende Paul Naalden. Na die 0-2 ging EGR Zonhoven toch iets meer naar voor toe spelen waardoor er meer ruimte en mogelijkheden kwamen voor Krijnen Keukens Malle. En het is net daarover dat coach Frank Belmans minder tevreden zal zijn, namelijk dat die vele doelkansen niet werden omgezet in doelpunten. Langs de andere kant was Malle naar Zonhoven afgereisd voor de drie punten en die hebben ze ook dik verdiend op zak. En door het gelijkspel van Proost Lier loopt Krijnen Keukens Malle verder uit in de spannende strijd om het kampioenschap.

Nog vermelden dat ook de beloften van Krijnen Keukens Malle opnieuw een overwinning boekten nadat ze een 4-1 achterstand ombogen in 4-6 voorsprong. Ook zij staan virtueel aan de leiding (minste verliespunten) in het klassement.